• Посилання скопійовано

Електронна звітність з «Арт-Звіт» від Masterkey

Комп'ютерна програма «Арт-Звіт», розроблена компанією «Арт-мастер», призначена для подачі електронної звітності до Державної податкової служби України (далі — ДПС), Пенсійного фонду України (далі — ПФУ), Державної служби статистики України (далі — ДССУ), а також подання заяви на реєстрацію підприємств в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців.

Основні функції комп'ютерної програми «Арт-Звіт»:

— створення та заповнення електронних звітів;

— експорт та імпорт звітів до програми у форматі, встановленому контролюючим органом;

— підпис та шифрування електронних звітів;

— надсилання звітів до ДПС, ПФУ, ДССУ засобами електронної пошти;

— отримання квитанцій від ДПС, ПФУ, ДССУ засобами електронної пошти;

— розшифрування та перевірка електронного цифрового підпису (далі — ЕЦП) на отриманих квитанціях;

— ведення реєстру надісланих звітів та прийнятих квитанцій;

— швидка реєстрація податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, надсилання різноманітних запитів до ДПС та отримання відповідей;

— робота з декількома підприємствами, підписання та відправка декількох звітів одним «кліком» мишки.

У комп'ютерній програмі «Арт-звіт» існує велика кількість додаткових корисних та зручних функцій: копіювання звітів з усіма даними в них, створення резервних копій бази даних, автоматичне отримання квитанцій, перегляд результату приймання звітності без необхідності відкриття квитанцій, експорт звітів у форматі .xls, друк звітів та багато інших можливостей, розроблених з метою полегшення процесу відправки електронної звітності до контролюючих органів.

Комп'ютерна програма «Арт-Звіт» функціонує з 2009 року, адаптована під потреби найбільш вибагливого користувача і постійно вдосконалюється.

Будь-який користувач комп'ютерної програми «Арт-Звіт» може допомогти її покращити. Для цього необхідно висловити свої побажання на форумі http://forum.masterkey.ua у розділі «Пропозиції та побажання».

Придбавши будь-який з пакетів ЕЦП акредитованого центру сертифікації ключів (далі — АЦСК) «MASTERKEY», Ви зможете користуватися комп'ютерною програмою «Арт-Звіт» та оновленнями до неї без жодних додаткових платежів. Завантажити комп'ютерну програму «Арт-Звіт» Ви можете з сайта www.masterkey.ua у підрозділі «Програмне забезпечення» — «Iнсталяції ПЗ».

«Арт-Звіт плюс» — нова розробка компанії «Арт-мастер», яка додає до комп'ютерної програми «Арт-Звіт» можливість використання електронних ключів інших АЦСК (ПрАТ «Iнфраструктура відкритих ключів», АЦСК Iнформаційно-довідкового департаменту Державної податкової служби України) для подання звітності до ДПС.

Також в «Арт-Звіт плюс» реалізована можливість відправки файлів-повідомлень про відкриття/закриття рахунків банками та фінансовими установами згідно наказу Міністерства фінансів №426.

Детальну інформацію щодо придбання ліцензій на використання комп'ютерної програми «Арт-Звіт плюс» можна отримати за телефонами +38 044 206-13-78, +38 044 520-20-33 або 0 800 502-44-40* (технічна підтримка) та на сайті АЦСК «MASTERKEY» www.masterkey.ua у розділі «Програмне забезпечення».

*Дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні, крім телефонів CDMA.

До змісту номеру