• Посилання скопійовано

Щодо пропозицій до переліків джерел інформації про ринкові ціни та спеціалізованих комерційних видань

Лист Міністерства доходів і зборів України від 18.11.2013 р. №15566/6/99-99-22-03-04-15

Щодо пропозицій до переліків джерел інформації про ринкові ціни та спеціалізованих комерційних видань

Суттєво. Перелік спеціалізованих комерційних видань для цілей трансфертного ціноутворення та Перелік джерел інформації про ринкові ціни для цілей трансфертного ціноутворення будуть актуалізуватися.

! Суб'єктам контрольованих операцій

Міністерство доходів і зборів України розглянуло лист Європейської Бізнес Асоціації щодо пропозицій до переліків джерел інформації про ринкові ціни та спеціалізованих комерційних видань та повідомляє.

Розпорядженнями Кабінету Міністрів України від 23.10.2013 р. №865-р та №866-р затверджено, відповідно, Перелік спеціалізованих комерційних видань для цілей трансфертного ціноутворення та Перелік джерел інформації про ринкові ціни для цілей трансфертного ціноутворення.

Розпорядженнями передбачено забезпечення Міністерством доходів і зборів актуалізації переліку спеціалізованих комерційних видань, а також проведення міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади аналізу спеціалізованих видань та інформаційних ресурсів щодо повноти та об'єктивності інформації про ринкові ціни на товари (групи товарів) та подання Міністерству доходів і зборів України пропозицій стосовно внесення змін до переліку.

Зважаючи на викладене, пропозиції Європейської Бізнес Асоціації будуть опрацьовані з метою можливого врахування під час розробки відповідних проектів про внесення змін до зазначених переліків.

Заступник міністра А. ІГНАТОВ

До змісту номеру