• Посилання скопійовано

Про видачу ветеринарних документів на готові харчові продукти тваринного походження

Лист Головного держінспектора ветмедицини від 08.05.2012 р. №15-3-2-14/4045

Про видачу ветеринарних документів на готові харчові продукти тваринного походження

Суттєво. Обіг харчових продуктів тваринного походження має проводитися за наявності декларації виробника, що видана відповідно до Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів», у якій виробник зазначає номер та дату видачі ветеринарного документа.

! Виробникам харчових продуктів тваринного походження

На виконання доручення прем'єр-міністра України Азарова М. Я. від 27.03.2012 р. №14053/0/1-12 та за результатами проведеного засідання круглого столу з Європейською Бізнес Асоціацією від 12.04.2012 щодо спрощення процедури документального супроводження готової молочної продукції під час її перевезення територією України повідомляємо.

Для внутрішньодержавного обігу готових харчових продуктів тваринного походження офіційні (уповноважені) лікарі ветеринарної медицини видають відповідний ветеринарний документ на кожну партію готових харчових продуктів, який залишається на потужностях з їх виробництва.

У подальшому обіг харчових продуктів має проводитися за наявності декларації виробника, що видана відповідно до статті 21 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів», у якій виробник зазначає номер та дату видачі ветеринарного документа.

Перший заступник В. ГОРЖЕЄВ

До змісту номеру