• Посилання скопійовано

ЗВІТУЙ З СИСТЕМОЮ «M.E.Doc»!

З початку зародження бізнесу в незалежній Україні його учасники зіштовхувались з багатьма проблемами та питаннями. Враховуючи те, що бізнес та законодавство розвиваються та змінюються, одні питання вирішуються, інші — знову постають перед нами.

Зі вступом в дію нового Податкового кодексу виникла маса нововведень. Наприклад, обов'язкова подача бухгалтерської звітності в електронному вигляді для великих та середніх підприємств. Малі підприємства можуть подавати звіти за допомогою Iнтернету за бажанням. Для багатьох такий спосіб вже не є новиною, а для когось — робота за старими методами більш звична.

З першого погляду все дуже просто та зручно — вже ні для кого не таємниця, що Iнтернет є дуже зручним засобом обміну інформацією. Але існує ціла низка, так би мовити, супутніх питань. По-перше, ці звіти необхідно створити в електронному вигляді. По-друге, звіти необхідно перевірити. По-третє, звітам необхідно надати статус оригіналу за допомогою аналога власного підпису відповідальних осіб та печатки підприємства, який використовується для підписання електронних документів, — Електронного цифрового підпису (ЕЦП). Окрім усього перерахованого — і звіти, і докази їх отримання контролюючими органами (квитанції) необхідно зберігати для власної безпеки та спокою. Це ще далеко не всі питання, які виникають у бухгалтера, котрий тепер повинен користуватися в своїй роботі перевагами прогресу — Iнтернетом.

З 1997 року на ринку існує програма, яка вирішує всі ці питання, а саме «БЕСТ ЗВIТ ПЛЮС». Довгий час саме ця програма була вірним помічником бухгалтера у роботі зі звітами… Але все навколо нас змінюється і вдосконалюється. Тож і ми маємо крокувати в ногу з часом, сприймати зміни як можливість саморозвитку, пізнання чогось нового, мотивацію до нових звершень.

Саме тому ми створили принципово нову програму, яка допоможе бухгалтеру перевести відносини з контролюючими органами та контрагентами на новий, сучасний рівень. Для вдосконалення професійної діяльності та величезного полегшення у роботі бухгалтера пропонуємо скористатися системою електронного документообігу «M.E.Doc».

Що ж таке «M.E.Doc»? Iз задоволенням представляємо Вам нову систему, яка містить у собі всі функції «БЕСТ ЗВIТ ПЛЮС» та принципово нові рішення, які полегшать роботу бухгалтера. Саме «M.E.Doc» надає доступ до використання більш ніж 3000 бланків (актуальних згідно з чинним законодавством України) — починаючи від первинних документів і закінчуючи звітністю для міністерств та фондів. Також без будь-яких труднощів Ви зможете створити звіт, підписати його ЕЦП та передати його до контролюючого органу. На цей час можливо успішно звітувати не тільки до ДПI та ПФУ, а також — до Держкомстату (наказ №3 від 12.01.2011 р.). Всього декілька хвилин — і Ваш звіт подано. Все легко, зручно та надійно! Надійність і Ваш спокій гарантує квитанція про отримання звіту від контролюючого органу, яку Ви отримуєте у відповідь. Нова система надає можливість виконати всі дії, пов'язані з поданням звітів за допомогою мобільного телефону — починаючи з перегляду звіту і закінчуючи отриманням повідомлення від системи «M.E.Doc» про отримання квитанції від контролюючого органу. Все це надає необмежену свободу у пересуванні бухгалтера — більше немає необхідності сидіти в офісі перед комп'ютером, всі питання можна вирішити на відстані.

Звісно, це не всі питання, які вирішує система «M.E.Doc». Мабуть, не існує бухгалтера, який не зіштовхується з проблемами отримання податкової накладної від контрагента. Телефонні дзвінки, роздрукування, підписання, пакування в конверт, відправка і т. д. Це призводить до зайвих витрат коштів і часу. Але нарешті бухгалтери можуть зітхнути з полегшенням. Після визнання законодавством електронних документів (відтепер вони мають таку саму юридичну силу, як і оригінали) з підписами ЕЦП ми змогли реалізувати можливість обміну податковими накладними між контрагентами в електронному вигляді. Достатньо лише створити, заповнити та підписати податкову накладну електронним цифровим підписом та відправити електронною поштою контрагенту. Після отримання контрагентом податкової накладної Ви отримуєте повідомлення про її прийняття, що надасть впевненості в її доставці.

Реєстрація податкових накладних в «Єдиному реєстрі» є також важливим питанням для кожного бухгалтера. З 01.01.2011 р. реєстрації підлягають податкові накладні, в яких сума ПДВ становить понад 1 млн. грн, з 01.04.2011 р. — вище 500 тис. грн, а вже з 01.07.2011 р. — більше 10 тис. грн. З «M.E.Doc» вирішення цього питання не викличе жодних труднощів — тепер податкові накладні можна зареєструвати за допомогою Iнтернет. Підписавши та надіславши податкову накладну на сервер ДПА, Ви за лічені хвилини отримаєте її вже зареєстровану, після чого зможете відправити її Вашому контрагенту. Також реалізована можливість перевірки податкової накладної, отриманої від контрагента, чи була вона зареєстрована в «Єдиному реєстрі».

Окрім всього вже перерахованого потрібно додати, що нова система постійно оновлюється та набуває нових властивостей. «М.Е.Dос» — це винагорода за Вашу наполегливу, сумлінну та нелегку бухгалтерську працю. З «М.Е.Dос» Ви отримаєте впевненість у відмінній якості виконаної роботи, масу вільного часу для улюблених справ, сім'ї та відпочинку. Відтепер забудьте про всі негаразди при подачі звітності. Тож звітуйте з «М.Е.Dос» та отримуйте задоволення від улюбленої справи!!!

ТОВ «БЕСТ», м. Київ, вул. Новокостянтинівська, 9, тел.: (44) 206 72 15.
www.me-doc.com

До змісту номеру