• Посилання скопійовано

Про окремі питання фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду

Зареєстрована в Мін'юсті України 17.05.2013 р. за №758/23290
Чинна з 04.06.2013 р.
Постанова Правління ФСС з ТВП від 24.04.2013 р. №15

Про окремі питання фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду

Суттєво. У 2013 році правлінням відділень ФСС з ТВП дозволено приймати рішення щодо часткового фінансування за рахунок коштів Фонду оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення.

! Страхувальникам у ФСС з ТВП

Відповідно до статей 11, 21 та 47 Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності постановляє:

1. Дозволити, як виняток, у 2013 році правлінням відділень Фонду приймати рішення щодо часткового фінансування за рахунок коштів Фонду оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення з тривалістю оздоровчої зміни не менше 18 днів.

2. Виконавчій дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності забезпечити державну реєстрацію цієї постанови в установленому законодавством порядку.

3. Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.

Заступник голови правління В. КОЛОМІЄЦЬ

До змісту номеру