• Посилання скопійовано

До уваги платників єдиного податку — фізичних осіб!

ДПА у м. Києві

До уваги платників єдиного податку — фізичних осіб!

Суттєво. Встановлено ставки єдиного податку у м. Києві для СГД, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності та віднесені до першої та другої груп платників єдиного податку.

! Платникам єдиного податку у м. Києві

Державна податкова адміністрація у м. Києві повідомляє, що рішенням Київської міської ради від 01.12.2011 року №722/6958 установлені ставки єдиного податку для суб'єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності та віднесені до першої та другої груп платників єдиного податку, в такому розмірі:

— для першої групи — 10 відсотків розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року;

— для другої групи — 20 відсотків розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

Статтею 13 Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» від 22.12.2011 року №4282-VI розмір мінімальної заробітної плати на 1 січня 2012 року установлено 1073 гривень.

Таким чином, ставки єдиного податку для суб'єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності та віднесені до першої та другої груп платників єдиного податку, встановлено в таких розмірах:

— для першої групи —107,30 грн на місяць;

— для другої групи — 214,60 грн на місяць.

До змісту номеру