• Посилання скопійовано

Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна

Наказ Фонду державного майна України від 18.08.2022 р. №910 Зареєстрований у Мін’юсті України 16.09.2022 р. за №1070/38406 Станом на 28.09.2022 р. офіційно не опублікований

Суттєво. ФДМУ оновив Порядок надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна.

!  Орендарям держмайна

Відповідно до абзацу другого частини четвертої статті 21 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» наказую:

1. Затвердити Порядок надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна (додається).

2. Визнати таким, що втратив чинність, Наказ Фонду державного майна України від 25 травня 2018 року №686 «Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 11 червня 2018 року за №711/32163.

3. Департаменту оренди та розпорядження державним майном забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

В. о. голови Фонду О. БАТОВА

ПОГОДЖЕНО:

Голова Державної регуляторної служби України О. КУЧЕР

До змісту номеру