• Посилання скопійовано

Захист запобігає загрозам

Безпеку компанії забезпечить Kaspersky Endpoint Security 8 для Windows

Різні проблеми чатують на бізнес у наш час. Загроза інформаційній безпеці компанії — мабуть, найбільш непередбачувана, важко прогнозована небезпека. Втрата конфіденційних даних іноді порівнянна з крахом усього бізнесу. Як захистити його в умовах тотальної загрози, коли часу на прийняття рішення майже немає? Розробка «Лабораторії Касперського» забезпечить інформаційну безпеку вашого бізнесу та дозволить вам зосередитися на виробничих завданнях.

Компанія «Лабораторії Касперського» випустила комплексну систему багаторівневого захисту офісних комп'ютерів та серверів від загроз будь-якої складності. Продукт «Kaspersky Endpoint Security 8 для Windows» — найкращий у своєму класі захист від загроз, який забезпечує інформаційну безпеку вашого бізнесу, дозволяючи вам зосередитися на вирішенні виробничих завдань. У продукті «Kaspersky Endpoint Security 8 для Windows» повноцінно інтегровані всі компоненти захисту, що гарантує його безконфліктну роботу і дозволяє уникнути зниження продуктивності офісних комп'ютерів та файлових серверів.

Нові версії «Kaspersky Endpoint Security 8 для Windows» і «Kaspersky Security Center» забезпечують надійний захист завдяки використанню низки нових та поліпшених функцій. Завдяки новій технології виявлення вірусів — у новому продукті реалізовано захист від будь-яких типів загроз та ефективне виявлення шкідливих програм при використанні оновлень меншого розміру. Це дає можливість значно економити на трафіку та робить захист ефективнішим.

Модуль Мониторинг системы забезпечує проактивний захист на основі аналізу активності програм та дозволяє усунути наслідки збитків, заподіяних шкідливими програмами. Продукт «Kaspersky Endpoint Security 8 для Windows» має унікальну здатність автоматично повертати систему до стану, що передував виконанню шкідливих дій.

Облачная защита: «Kaspersky Endpoint Security 8 для Windows» інтегрований з Kaspersky Security Network — хмарною базою даних. Підключення до цієї мережі інформаційної безпеки надає практично миттєвий доступ до найактуальнішої інформації про репутацію файлів та веб-ресурсів. Оскільки продукти і технології «Лабораторії Касперського» захищають понад 300 мільйонів користувачів у всьому світі, інформація про всі кіберзагрози, що існують та з'являються, своєчасно надходить до Kaspersky Security Network. Система швидкого виявлення загроз, що діє у рамках KSN, забезпечує практично негайну реакцію на нові загрози. Iнформація про новітні загрози з'являється у системі протягом декількох секунд, що гарантує захист користувачів ще до випуску оновлень антивірусних баз.

Модуль Контроль программ та вбудована у нього функція Белые списки посилюють захист підприємств від цільових атак. Також інтегрована у модуль функція Контроль запуска программ дає можливість контролювати використання програм працівниками компанії, дозволяти чи блокувати їх.

Функція Контроль активности программ забезпечує контроль над дією вже запущених на комп'ютерах програм та за потреби обмежує їх доступ до різних ресурсів системи.

А чи знаєте ви, що...

...тільки 25% компаній в Україні захищені від кіберзагроз у повному обсязі;

...50% компаній вважають кіберзагрози одним із трьох найбільш значущих ризиків для бізнесу;

...через кіберзагрози 81% компаній закрили доступ до соціальних мереж на робочому місці.

Kaspersky Endpoint Security 8 для Windows

Функції
Робочі станції
Файлові сервери
Файловий Антивірус
+
+
Поштовий Антивірус
+
 
Веб-Антивірус
+
 
IM-Антивірус
+
 
Технологія лікування активного зараження
+
 
Моніторинг системи
+
 
Проактивний захист
+
 
Моніторинг активності програм
+
 
Мережний екран
+
+
Система виявлення вторгнень (IDS)
+
+
Контроль програм
+
 
Контроль пристроїв
+
 
Веб-Контроль
+
 
Моніторинг слабких місць
+
+
Iнтеграція з KSN
+
+

Функція Поиск уязвимостей автоматично моніторить слабкі місця програм. За її допомогою можна оперативно отримувати звіти найбільш критичні слабкі місця встановленого програмного забезпечення та інформацію про можливі ризики. Ця функція здійснює перевірку операційної системи на наявність слабких місць, визначає необхідність встановлення оновлень операційної системи та додатків, допомагаючи запобігти зараженню корпоративної мережі.

Kaspersky Endpoint Security 8 для Windows

входить до складу таких корпоративних продуктів:

  • Kaspersky Work Space Security;
  • Kaspersky Business Space Security;
  • Kaspersky Enterprise Space Security;
  • Kaspersky Total Space Security;
  • Антивірус Касперського для файлових серверів.

Рішення «Kaspersky Endpoint Security 8 для Windows» ефективно розв'язує зовнішні проблеми безпеки, що виникають як від під'єднуваних зовнішніх пристроїв, так і безпосередньо від інтернет-ресурсів. За допомогою модуля Контроль устройств можна гнучко налаштувати доступ до системи залежно від типу розняття (наприклад, USB), типу чи навіть серійного номера пристрою. Вбудований у цей продукт веб-фільтр забезпечить безпечну роботу в Iнтернеті, автоматично блокуючи доступ до шкідливих сайтів та небажаного контенту, що особливо важливо для віддалених співробітників, які використовують мобільні засоби зв'язку.

Значно посилять безпеку вашої корпоративної мережі незалежно від місця і типу підключення до неї Сетевой экран та Система обнаружения вторжений в сеть. Вони регулюють права доступу співробітників компанії, що є як в офісі, так і за його межами, до веб-ресурсів. З їх допомогою забезпечується моніторинг та контроль дій користувачів від категорії, змісту і типу даних.

Унікальний засіб централізованого управління системою безпеки — Kaspersky Security Center, який дозволяє, поряд із передустановленими політиками безпеки, тонко налаштувати систему залежно від конкретних вимог до її захисту від кіберзагроз. За допомогою Kaspersky Security Center можна віддалено встановити продукт «Kaspersky Endpoint Security 8 для Windows» на офісні комп'ютери та сервери, налаштовувати параметри захисту, управляти оновленнями програмного забезпечення й антивірусних баз, контролювати статус захисту й оперативно реагувати на події. Захист офісних комп'ютерів, встановлення та видалення програм виконуються Kaspersky Security Center настільки «інтелігентно», що зовсім не заважають роботі користувачів. Мало того, можна навіть повністю приховати від користувача присутність антивірусного продукту на комп'ютері.

Використання Kaspersky Security Center дозволить швидко розгорнути систему захисту від кіберзагроз на вашому підприємстві, з будь-яким ступенем складності комп'ютерної мережі. Унікальність Kaspersky Security Center полягає в тому, що він дозволяє встановити рішення для захисту робочих місць навіть на заражені комп'ютери.

До змісту номеру