• Посилання скопійовано

Вчитися і працювати одночасно

За допомогою навчальної версії «1С:Бухгалтерія 8 для України»

З виходом нової редакції 1.2 конфігурації «Бухгалтерія для України» на платформі «1С:Підприємство 8.2» дуже актуальною стала проблема опанування нової програми, особливо для бухгалтерів-початківців. З цією метою фірма «1С» випустила нове видання навчальної версії програми «1С:Бухгалтерія 8 для України».

Ви хочете швидко отримати навики роботи з програмою, навчитися вести автоматизований бухгалтерський облік у найсучаснішій системі «1С:Підприємство 8»? Тоді це допомога для вас. «1С:Бухгалтерія 8 для України. Навчальна версія» дозволить вивчити функціональні можливості ведення бухобліку починаючи з введення первинних документів і створення бухгалтерських операцій та закінчуючи отриманням аналітичних звітів і підготовкою регламентованої звітності.

«1С:Бухгалтерія 8 для України. Навчальна версія» розміщена на диску, до складу якого входить:

  • електронне керівництво зі швидкого встановлення та запуску програми;
  • навчальна версія платформи «1С:Підприємство 8.2» та інтерактивний навчальний курс «Ефективна робота з «1С:Підприємством 8»
  • конфігурація «Бухгалтерія для України», ред. 1.2 і посібник з її швидкого освоєння;
  • інформація щодо навчання роботи з програмою «1С:Бухгалтерія 8 для України».

У поставці навчальної версії є книга, що містить повний опис функціональних можливостей та алгоритму роботи з програмою.

Використовуючи навчальну версію, ви отримаєте потрібні навики роботи з автоматизованою бухгалтерією у реальній діючій програмі «1С:Бухгалтерія 8 для України». Навчальна версія «1С:Бухгалтерія 8 для України» — це програма не лише для навчання, а й для реального ведення бухгалтерського та податкового обліку, підготовки регламентованої звітності.

«1С:Бухгалтерія 8 для України. Навчальна версія» —

повноцінна програма для автоматизованого ведення бухгалтерського та податкового обліку і складання звітності

Від комерційної версії її відрізняють лише:

  • обмеження максимальної кількості записів у таблицях, деяких функцій копіювання;
  • друкування та збереження табличних документів лише у режимі «Конфігуратор»;
  • обмеження роботи розподілених інформбаз, клієнт-сервера та COM-з’єднання;
  • блокування автентифікації та користувацьких паролів доступу до ОС;
  • обмеження одночасного доступу до інформаційної бази одним сеансом;
  • відсутність апаратного та програмного захисту.

Попри широкі функціональні можливості продукту «1С:Бухгалтерія 8 для України. Навчальна версія», її не рекомендується використовувати для постійної автоматизації обліку на підприємстві з огляду на наведені обмеження функціональних можливостей. До того ж слід врахувати, що оновлення конфігурації «Бухгалтерія для України» для навчальної версії не випускаються.

Придбаваючи будь-яку комерційну версію «1С:Бухгалтерії 8», користувачі програми «1С:Бухгалтерія 8 для України. Навчальна версія» отримують знижку у партнерів-франчайзі фірми «1С».

Увага!

«1С:Бухгалтерія 8 для України. Навчальна версія» насамперед призначена для навчання роботи з конфігурацією «Бухгалтерія підприємства» у режимі користувача. Для отримання навиків створення прикладних рішень з автоматизації обліку в системі «1С:Підприємство 8» ви можете використовувати інший програмний продукт — «1С:Підприємство 8.2. Версія для навчання програмуванню».

До змісту номеру