• Посилання скопійовано

Запитання і відповіді

ОСББ хоче зробити запас палива для генератора: чи потрібна ліцензія на його зберігання?
ОСББ придбало генератор з паливом у бомбосховище. Якщо купити запас палива на зимовий період, чи стосується ОСББ (не суб’єкта господарювання) вимога отримання ліцензії на зберігання пального?

Як заповнити таблицю 4 додатка 6 до декларації з ПДВ?
Підприємство застосовує касовий метод та придбаває товари/послуги, призначені для часткового використання в операціях, за якими дата виникнення податкових зобов’язань визначається частково за касовим методом, а частково — за подією, яка сталася раніше. Як заповнити таблицю 4 додатка 6 до декларації з ПДВ?

Податок на прибуток при наданні фіндопомоги резиденту «Дія Сіті»
ТОВ — платник податку на прибуток (застосовує податкові різниці), який не має статусу резидента «Дія Сіті», надає безповоротну фіндопомогу пов’язаній особі — резиденту «Дія Сіті» на особливих умовах оподаткування. Чи має ТОВ застосовувати податкову різницю за пп. 140.5.10 ПКУ?

Повернення допомоги у вигляді майна благодійному фонду: які податкові наслідки?
Які податкові наслідки, якщо майно, яке було надано як благодійна допомога, повернуть благодійному фонду — надавачу цієї благодійної допомоги? У договорі про надання благодійної допомоги передбачено повернення майна за умови невиконання поставлених завдань.

До змісту номеру