• Посилання скопійовано

Запитання і відповіді

Про подання декларації без печатки орган ДФСУ не попереджають
З 30.10.2014 р. юрособи мають право не використовувати печатки. Чи могли ми подавати податкову звітність без печатки вже за листопад 2014 р.? Чи треба повідомляти податкові органи про знищення печатки?

Виправляємо завищення ПК з ПДВ
Підприємство включило у листопаді 2014 р. до складу податкового кредиту податкову накладну, яку було виписано помилково (за другою подією) і пізніше анульовано постачальником. Як подати уточнюючий розрахунок, а також внести виправлення до реєстру податкових накладних? Чи потрібно сплатити штраф?

Передача документів адвокатові не впливає на витрати та ПК під час перевірки
До нас прийшла податкова перевірка, але оскільки вона є позаплановою виїзною і нас про неї не попередили, то вже після допуску перевіряльників до перевірки ми виявили відсутність деяких документів. Річ у тім, що у нас на момент перевірки є спір з податковими органами, і певні документи передані адвокатові. Податковий орган склав акт про відсутність документів та акт перевірки, у якому всі суми за відсутніми документами знято з податкових витрат та податкового кредиту. Чи правомірні дії податкового органу?

Бюджетне відшкодування-2015
Яким чином у 2015 р. складатиметься доля бюджетного відшкодування? Чи є якісь додаткові обмеження або нюанси порівняно з попередніми роками?

До змісту номеру