• Посилання скопійовано

Реєструємось на порталі «ДК»

Наші читачі досить часто звертаються до нас із запитаннями щодо реєстрації на порталі «ДК»: адже для користування деякими розділами ця процедура є просто необхідною. Тож ми вирішили показати вам усі етапи реєстрації та пояснити, як скористатися можливістю безкоштовного доступу до платних розділів порталу «Дебет-Кредит». До речі, найближчим часом читати публікації на порталі зможуть лише зареєстровані користувачі. Це стосується і безкоштовних публікацій, у т. ч. «Що нового», «Архіви» (до 2010 року включно) та «Консультації» у розділі «Е-консалтинг». Отже, розпочнемо.

Переваги реєстрації на сайті

Насамперед зазначимо, що реєстрація на порталі «ДК» дасть вам змогу:

1. Працювати з платними зонами та сервісами (за наявності юнітів1 на рахунку).

1 Юніти — це умовні одиниці оплати доступу до платних розділів порталу. Вартість юніта — 50 коп. Кожному передплатнику тижневика щомісяця надаються пільгові юніти для користування платними розділами сайта «ДК». Додаткові юніти можна придбати за перерахунком.

2. Щомісяця одержувати на свій рахунок квоту пільгових юнітів (тільки для передплатників паперового «ДК»).

3. Замовити на сайті юніти.

4. Спростити купівлю книг та передплату періодики видавничого дому «Галицькі контракти», у т. ч. тижневика «ДК».

5. Стежити за статистикою роботи з платними матеріалами порталу.

6. Мати доступ до безкоштовних матеріалів архіву «Дебет-Кредит» до 2010 року включно.

7. Мати доступ до бази безкоштовних консультацій «Е-консалтинг».

Етапи реєстрації

Етап №1

Для початку слід ознайомитися з Правилами користування сайтом «Дебет-Кредит». Лінк на цю сторінку розміщено у верхній навігаційній лінійці та у меню зліва. На цій сторінці ви знайдете інформацію про:

1. Публікації у платному та вільному доступі;

2. Вартість перегляду платних матеріалів у розділі «Видання»;

3. Умови доступу та поповнення персонального рахунка, зокрема про:

— придбання юнітів за безготівковим рахунком;

— порядок надання і термін дії бонусних юнітів для передплатників «ДК».

4. Акції для зареєстрованих користувачів сайта тощо.

Етап №2

Після ознайомлення з правилами користування можна переходити до самої реєстрації. Для цього слід заповнити анкету зразка (див. зразок 1).

Зразок 1

Повне та коректне заповнення всіх полів анкети є підставою для вашої участі в акціях для зареєстрованих користувачів сайта, в т. ч. з надання бонусних юнітів.

Етап №3

Після заповнення анкети на вашу електронну адресу надсилається реєстраційна інформація.

Якщо ви вже є передплатником паперового видання «ДК» або оформили передплату на майбутні періоди, вам слід заповнити форму на сторінці «Дані про передплату» розділу «Персональні дані» для нарахування вам щомісячної квоти пільгових юнітів.

Під час першого оформлення на сайті замовлень на придбання юнітів, книг або передплати періодичних видань вам буде запропоновано заповнити форму «Ваші реквізити» (адреса доставки книг, періодики, документів на замовлення, а також реквізити платника). Ці дані будуть використані для автоматичного формування рахунка на оплату й оформлення бухгалтерських документів для вас: оригінал рахунка, податкова накладна, акт виконаних робіт. Збереження цих даних дозволить вам надалі заощаджувати час при формуванні чергових замовлень.

Для подальшої роботи з розділом «Персональні дані» або з іншими розділами, доступними лише зареєстрованим користувачам, вам слід авторизуватися (ввести свій логін та пароль).

У розділі «Персональні дані» ви можете:

1) змінити свої персональні та реєстраційні дані (логін, пароль, e-mail);

2) внести дані про передплату для одержання пільгових юнітів;

3) сформувати рахунок на купівлю юнітів;

4) отримати історію переглянутих платних сторінок (див. зразок 2).

Зразок 2

Якщо ви забули пароль, то новий можна буде отримати за допомогою послуги «забув пароль». Ця кнопка розміщена у верхній навігаційній лінійці. При введенні у запропоновану форму електронної адреси, яку ви вводили під час реєстрації, на цю саму адресу вам буде надіслано новий пароль доступу.

Отже, для того щоб стати повноправним користувачем порталу «Дебет-Кредит», треба лише скористатися цими інструкціями та пройти реєстрацію.

Світлана ЦАРУК, «Дебет-Кредит»

До змісту номеру