• Посилання скопійовано

новини-новости-news

Соціальні мережі — привабливі та небезпечні

Найпопулярніше місце спілкування в Iнтернеті — соціальні мережі — стає найнебезпечнішим місцем для крадіжок найважливішої персональної інформації. Соціальні мережі — найзручніший засіб не лише спілкування, а й обміну інформацією. Саме програми, що допомагають це робити, і стають головним джерелом розповсюдження шкідливого програмного забезпечення, а воно, своєю чергою, «ключем» до ваших секретів.

Щоб убезпечити свою інформацію, фахівці рекомендують насамперед максимально ускладнити пароль доступу до свого екаунту і правильно налаштувати параметри конфіденційності, щоб повний доступ до ваших даних мали тільки відомі вам респонденти. Розміщуючи інформацію в Iнтернеті, не забувайте, що вона у соціальній мережі залишиться назавжди, навіть якщо ви її самостійно та ретельно видалите — хтось її все-таки встигне скопіювати і збереже.

Безкоштовний мобільний пошук по карті

Тепер мобільні абоненти оператора «Київстар» можуть безкоштовно користуватися додатком «Яндекс.Карти». У каталозі є докладні схеми 56 міст України, де можна буде відкрити не лише карту, а й адресу організації, визначити своє місце перебування та створити потрібний маршрут.

Для безкоштовної роботи з мобільними картами слід встановити найсвіжішу версію додатка.

I ще одна умова — додаток з безкоштовним трафіком є доступним на платформах Android, Windows Mobile, Symbian, Java і iPhone. Акція безкоштовного підключення триватиме до 1 вересня 2011 року.

До змісту номеру