• Посилання скопійовано

Про внесення змін до Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

Зареєстрована у Мін'юсті України 25.01.2011 р. за №113/18851
Опублікована в «ОВУ» 04.02.2011 р.
Чинна з 04.02.2011 р.

Постанова правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 22.12.2010 р. №31

Про внесення змін до Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

Суттєво. Отримати путівки для дітей за рахунок ФСС з ТВП у 2011 році буде важче.

! Страхувальникам у ФСС з ТВП

Відповідно до статей 11, 21 та 47 Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності постановляє:

1. Внести до Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009 р. №17, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 11.06.2009 р. за №502/16518, такі зміни:

1.1. У пункті 1.8 розділу I слова та цифри «на суму в розмірі до 20 відсотків» замінити словами «у межах».

1.2. У розділі II:

у пункті 2.2:

підпункт 2.2.2 викласти в такій редакції:

«2.2.2. Часткове фінансування дитячого закладу оздоровлення здійснюється шляхом перерахування коштів страхувальнику робочим органом відділення Фонду відповідно до наданої заявки згідно з додатком 1 до цього Порядку.»;

у підпункті 2.2.3 слова «про нараховані внески, перерахування та витрати, пов'язані із загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності» замінити словами «по коштах загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням».

1.3. У розділі III:

у пункті 3.2 слова «про нараховані внески, перерахування та витрати, пов'язані із загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності» замінити словами «по коштах загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням».

1.4. Додаток 1 викласти в такій редакції:

1.5. У додатку 2 графу 5 «система оподаткування» та в тексті додатка 5 слова «система оподаткування» вилучити.

2. Уповноважити заступників голови правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Українця С. Я. та Третьякова Д. Ю. підписати цю постанову.

3. Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.

Заступник голови правління С. УКРАЇНЕЦЬ
Заступник голови правління Д. ТРЕТЬЯКОВ

До змісту номеру