• Посилання скопійовано

Зразок 4. Положення про продаж товару за дисконтними картками

Зразок 4. Положення про продаж товару за дисконтними картками

«Затверджую»
Директор торгового центру «Захід»

Положення про продаж товару за дисконтними картками

01.09.2013 р.

1. Загальні положення

1.1. Пластикові картки з нанесеним на їх поверхню логотипом — знаком для товарів і послуг — торгового центру «Захід» у формі ПП (далі за текстом — дисконтні (бонусні) картки) вводяться в обіг та мають термін дії (визначається відповідним наказом) у магазинах ПП «Захід» та його партнерів, що використовують знак для товарів і послуг торгового центру «Захід». Дисконтна (бонусна) картка дає її користувачам — фізичним особам — право придбавати товари в магазинах ПП «Захід» та його партнерів за спеціальними цінами готівкою чи за безготівковими розрахунками (за допомогою РОS-терміналів), розраховуватися за продукцію, яка наявна в магазинах ПП «Захід» та його партнерів, а також право брати участь в акційних заходах, що проводяться у вказаних магазинах. Система спеціальних цін базується на принципі можливості отримання користувачами карток ПП «Захід» знижки з регулярних цін, що діють на момент здійснення користувачем картки чи уповноваженими ним особами покупки у магазинах торгового центру «Захід» та його партнерів.

1.2. Дисконтна (бонусна) картка являє собою пластикову машинозчитувальну картку, захищену від підробки, зі штрих-кодом й індивідуальним реєстраційним номером, закріпленим за користувачем карткою, який дозволяє відрізнити її від інших карток. Кожна картка супроводжується Анкетою ПП «Захід», у яку покупець вносить номер виданої йому картки. Анкета користувача дисконтною (бонусною) карткою ПП «Захід» призначена для передачі працівнику магазину після її заповнення користувачем карткою.

1.3. Заповнення анкети користувача ПП «Захід», у якій вказуються персональні дані користувача (прізвище, ім'я, по батькові, контактні відомості), є обов'язковою умовою отримання дисконтної (бонусної) картки ПП «Захід». Дані власника картки включаються до комп'ютерної бази зареєстрованих користувачів з метою забезпечення реалізації правовідносин у сфері фінансово-господарської діяльності, що вимагають обробки персональних даних фізособи на умовах та порядку, визначених ЗУ від 01.06.2010 р. № 2297-VI «Про захист персональних даних».

1.4. Для відновлення втраченої (вкраденої) картки або для її заміни користувач має право звернутися із заявою про втрату (пошкодження) дисконтної (бонусної) картки на ім'я адміністрації ПП «Захід». Після реєстрації заяви адміністрацією ПП «Захід» або його партнера користувачу втраченої картки видається нова.

1.5. Дисконтна (бонусна) картка ПП «Захід» є власністю компанії ПП «Захід».

2. Умови отримання картки

2.1. Право отримати дисконтну (бонусну) картку ПП «Захід» має покупець, що здійснив покупку в одному з магазинів ПП «Захід» або його партнерів на суму, що перевищує 200 гривень.

2.2. Дисконтна (бонусна) картка ПП «Захід» видається покупцю безкоштовно.

3. Правила використання дисконтної (бонусної) картки ПП «Захід»

3.1. Дисконтна (бонусна) картка активується з моменту її видачі покупцеві.

3.2. Користувач дисконтною (бонусною) карткою ПП «Захід» має право здійснювати покупку товару за спеціальними цінами у будь-якому з магазинів типу «самообслуговування» торгового центру «Захід» у формі ПП та у магазинах партнерів незалежно від місця отримання такої картки.

3.3. Спеціальні ціни надаються користувачеві карткою торгового центру «Захід» у випадку надання ним картки касирові до моменту закриття чека.

3.4. Дисконтна (бонусна) картка діє за накопичувальною програмою. Відповідно до того, на яку суму клієнт купив товару, він отримує відповідну знижку. Знижки не надаються на акційні товари.

Сума, на яку покупцем куплено товару
Відсоток знижки
Від 100 грн. 0,1%
Від 200 грн. 0,2%
Від 1000 грн. 0,3%
Від 2000 грн. 0,4%
Від 3000 грн. 0,5%

3.5. Користувач дисконтною (бонусною) карткою торгового центру «Захід» чи уповноважена ним особа не зобов'язані надавати документи, що посвідчують їх особу, для отримання права придбати товар за спеціальними цінами.

3.6. У разі повернення товару покупцем, який здійснив покупку з допомогою дисконтної картки, накопичена сума на дисконтній картці зменшується на суму товару, що повертається. Якщо накопичена сума покупок стає меншою, ніж мінімальна сума, що відповідає поточному рівню знижок, знижка зменшується.

3.7. За фактом пошкодження/втрати/крадіжки дисконтної (бонусної) картки користувач повинен негайно сповістити адміністрацію торгового центру «Захід» за телефоном 032-233-33-33 з метою анулювання картки та заповнити відповідний бланк про пошкодження/втрату/крадіжку у магазині. Повторна видача картки здійснюється на платній основі через сплату 20 грн. на касі.

3.8. Індивідуальне членство у програмі «Дисконтна (бонусна) картка торгового центру «Захід» може бути анульовано в разі виявлення будь-яких порушень правил користування картками.

4. Примітки

4.1. Торговий центр «Захід» залишає за собою право змінювати ці правила, розмістивши інформацію про такі зміни на своєму офіційному сайті www.zahid.ua.

Директор торгового центру «Захід» _______________________

До змісту номеру