• Посилання скопійовано

Запитання і відповіді

Коригування фінрезультату в резидента Дія.Сіті у разі придбання майна, робіт, послуг (крім роялті) у платників єдиного податку
Як здійснюється коригування фінансового результату до оподаткування резидентом Дія Сіті — платником податку на прибуток підприємств на загальних підставах у разі придбання майна, робіт, послуг (крім роялті) у платників єдиного податку?

ПДВ з придбання товарів, знищених внаслідок бойових дій, зараховується до ПК наступного періоду до повного погашення за рахунок ПЗ
Чи можуть бути включені до обрахунку суми бюджетного відшкодування суми ПДВ, включені до складу податкового кредиту за операціями з придбання товарів, знищених внаслідок бойових дій, та як використовуються такі суми ПДВ?

Орендна плата за користування земельною ділянкою державної і комунальної власності включається до витрат ФОПа-«загальника»
Чи має право ФОП на загальній системі оподаткування включити до складу витрат суму сплаченої орендної плати за використання в господарській діяльності землі державної (комунальної) власності?

Форма декларації з рентної плати за формою за Наказом №79 використовується зі звітності за квітень або ІІ квартал 2022 року
З якого звітного періоду використовується Податкова декларація з рентної плати за формою зі змінами, внесеними наказом МФУ від 15.02.2022 р. №79?

Причини проведення фактичних перевірок
За яких причин проводяться фактичні перевірки?

До змісту номеру