• Посилання скопійовано

Про порядок підготовки, оформлення та звітування по службових відрядженнях в центральному апараті Мінагрополітики України

Документ з усіма змінами, внесеними станом на 22.03.2012 р.

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 25.07.2011 р. №363

Про порядок підготовки, оформлення та звітування по службових відрядженнях в центральному апараті Мінагрополітики України

Суттєво. Працівник, що був у відрядженні, зобов'язаний протягом трьох днів після його завершення подати до Управління бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Звіт про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, згідно з формою, затвердженою наказом ДПА України від 23.12.2010 р. №996.

! СГД

Відповідно до підпункту 140.1.7 пункту 140.1 статті 140 Податкового кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2011 року №98 «Про суми та склад витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів» та Інструкції про службові відрядження в межах України та за кордон, затвердженої наказом Мінфіну від 13 березня 1998 року №59, наказую:

1. Встановити наступний порядок оформлення відрядження у центральному апараті Мінагрополітики України:

Рішення про відрядження заступників міністра, керівників самостійних структурних підрозділів апарату Міністерства приймає міністр, яке оформлюється наказом.

Рішення про відрядження працівників апарату Міністерства приймає заступник міністра — керівник апарату, яке оформляється наказом.

Рішення про відрядження приймається на підставі плану відряджень, що формується Управлінням бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення на підставі даних, наданих керівниками структурних підрозділів, або службової записки керівника самостійного структурного підрозділу, якщо таке відрядження не передбачено планом відряджень.

Оплата витрат на відрядження здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2011 року №98 «Про суми та склад витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів» в межах кошторису.

Працівник, що був у відрядженні, зобов'язаний протягом трьох днів після його завершення, подати до Управління бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Звіт про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, згідно з формою, затвердженою наказом ДПА України від 23.12.2010 р. №996.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства аграрної політики України від 07.06.2007 р. №396 «Про організацію службових відряджень в центральному апараті Мінагрополітики».

3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника міністра — керівника апарату Мельника С. І.

Міністр М. ПРИСЯЖНЮК

До змісту номеру